Jednoduchý recept

Šťavnatá hovězí pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 6532
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Anglická slanina
700 g Hovězí plec
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
7% Sacharidy 26 g
28% Tuky 21 g
12% Sodík 248 mg
76% Bílkoviny 43 g

Šťavnatá hovězí pečeně postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a vcelku lehce naklepeme.

2

Vetřeme sůl a protkneme slaninou.

3

Ze všech stran osmahneme na oleji, přidáme pepř a podlijeme trochou vody.

4

Pečeme pod pokličkou v troubě za občasného podlévání a obracení.

5

Měkkou pečeni zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a ještě 15 minut dusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept