Jednoduchý recept

Vegetariánský arašídový vývar

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65322

Ingredience

1 kávová lžička Arašídy
1 ks Brambory sladké (Batáty)
2 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Limetková šťáva
100 ml Mléko kokosové
100 g Máslo arašídové
2 polévková lžíce Olej kokosový
1 ks Paprika červená
1,5 kávová lžička Sůl mořská
500 ml Vývar zeleninový
1 polévková lžíce Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 097kJ
14% Sacharidy 51 g
37% Tuky 28 g
73% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Vegetariánský arašídový vývar postup přípravy receptu:

1

Cibule nakrájíme na jemno a smažíme je 5-7 minut na oleji. Vmícháme utřený česnek a zázvor a ještě 2 minuty povaříme.

2

Přidáme i kajenský pepř, koriandr a sůl. Po dvou minutách přidáme i oloupanou a na kostičky nakrájenou bramboru, na kostičky nakrájenou papriku, vývar, arašídové máslo, rajčata, fazole a kokosové mléko. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a vaříme 20-30 minut.

3

Když už jsou brambory měkké, dochutíme limetkovou šťávou.

4

Podáváme posypané nahrubo nasekanými arašídy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept