Jednoduchý recept

Dušené hovězí s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6533

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
60 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
3% Sacharidy 10 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 294 mg
50% Bílkoviny 28 g

Dušené hovězí s hráškem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji.

2

Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme.

3

Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme, občas podléváme vodou a dusíme doměkka.

4

Když je maso měkké, přidáme sterilovaný hrášek a ještě 5 minut společně podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept