Jednoduchý recept

Pikantní hovězí ragú

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6534

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 940kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 284 mg
38% Bílkoviny 21 g

Pikantní hovězí ragú postup přípravy receptu:

1

V rozehřátém oleji osmažíme drobně nakrájenou a oloupanou cibuli, přidáme papriku a maso nakrájené na malé kostky.

2

Lehce ho osmahneme, podlijeme trochou vody a přikryté dusíme. Když je maso poloměkké, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a podlijeme.

3

Dobře rozmícháme, přidáme kečup, pepř, utřený česnek a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept