Jednoduchý recept

Veganský Grøstl

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65354
Kategorie: Zelenina

Ingredience

650 g Brambory
100 g Brokolice
1 kávová lžička Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Droždí lahůdkové
2 polévková lžíce Dýňová semínka
2 polévková lžíce Olej kokosový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Rajčata Cherry
2 polévková lžíce Slunečnicová semínka loupaná BIO
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr sójový - Tofu

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 106kJ
8% Sacharidy 29 g
17% Tuky 13 g
11% Sodík 226 mg
21% Bílkoviny 12 g

Veganský Grøstl postup přípravy receptu:

1

Tofu vyjmeme z obalu a necháme ho vysušit v čisté utěrce 20 minut předem. Poté nakrájíme na kostky.

2

Brokolici nakrájíme na růžičky, cibuli na jemno.

3

Na oleji opečeme oloupané a nakrájené brambory, tofu, cibuli, papriku i chilli papričku, sůl, pepř a dobře promícháme.

4

Pět minut dusíme (je-li třeba, podlijeme vodou).

5

Přidáme brokolici a rajčata a podlijeme. Vaříme ještě 12 minut.

6

Na konci přidáme obě semínka a odstavíme.

7

Podáváme posypané lahůdkovým droždím a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept