Jednoduchý recept

Rybí filé s hořčicovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65359
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Filé rybí
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 269kJ
2% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 196 mg
151% Bílkoviny 85 g

Rybí filé s hořčicovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filé nakrájíme na silnější plátky a urovnáme do třílitrové nádoby. Přilijeme vodu, ocet, přidáme pepř, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a podle chuti sůl. Přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 6 minut. Potom filé obrátíme a vaříme ještě 6 minut.

2

V jiné nádobě rozehřejeme máslo. Hořčici rozmícháme s 2 lžícemi šťávy z filé a opatrně smícháme s rozehřátým máslem. Vaříme na plný výkon 2-3 minuty.

3

Filé podáváme přelité hořčicovou omáčkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept