Jednoduchý recept

Veganské Picadillo

  • Belgie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65361
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 ks Cibule
150 g Čočka jedlá
7 g Hřebíček mletý
30 g Hrozinky
1 polévková lžíce Kmín mletý
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
50 g Olivy zelené
1 kávová lžička Oregano sušené
1 ks Paprika červená
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
7 g Pepř černý mletý
1 kávová lžička Skořice mletá
7 g Sůl mořská
750 g Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 047kJ
11% Sacharidy 40 g
8% Tuky 6 g
45% Sodík 901 mg
21% Bílkoviny 12 g

Veganské Picadillo postup přípravy receptu:

1

Vodu smícháme s čočkou a necháme přes noc bobtnat. Poté vaříme 25 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijeme.

2

Papriku nakrájíme na kostičky, česnek utřeme.

3

Cibuli nakrájíme na jemno. Smažíme ji ve velké pánvi na oleji spolu s paprikou. Po pěti minutách přidáme česnek a ještě minutu smažíme. Poté přidáme rajčata, ocet, čočku, kmín, mletou papriku, oregano, skořici a mletý hřebíček. Dobře promícháme a povaříme 10 minut.

4

Odstavíme a vmícháme olivy a rozinky. Osolíme a opepříme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept