Recept

Bramborová paštika s játry

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6537
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

500 g Brambory vařené
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Játra vepřová
50 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Sardelové řezy
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 693kJ
13% Sacharidy 46 g
44% Tuky 33 g
76% Sodík 2 g
74% Bílkoviny 41 g

Bramborová paštika s játry postup přípravy receptu:

1

Uvařené, ještě horké brambory prolisujeme a necháme prochladnout.

2

Přidáme umletá játra, osmaženou cibuli, sůl, česnek, koření, citronovou kůru, vejce a mouku.

3

Směs naplníme do vymazané, strouhankou vysypané pudinkové formy a ve vodní lázni vaříme asi 45 minut.

4

Prochladlou paštiku utřeme se sardelovým máslem. Používáme ji jako pomazánku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept