Jednoduchý recept

Domácí marcipán

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65378
Kategorie: Dezerty a moučníky

Ingredience

120 g Cukr moučkový
120 g Mandle
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 984kJ
8% Sacharidy 29 g
16% Tuky 12 g
1% Sodík 14 mg
11% Bílkoviny 6 g

Domácí marcipán postup přípravy receptu:

1

Mandle spaříme, oloupeme a necháme zcela zchladnout.

2

Připravené mandle nastrouháme na jemno a smícháme s prosátým moučkovým cukrem. Za stálého tření postupně přidáváme čerstvý bílek, marcipán musí být dobře propracovaný. Podle potřeby můžeme těsto obarvit.

3

Před použitím necháme marcipán chvíli v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept