Jednoduchý recept

Máslový krém pod marcipán

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65381
Kategorie: Krémy

Ingredience

80 g Cukr moučkový
250 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 796kJ
5% Sacharidy 16 g
55% Tuky 41 g
0% Sodík 0 mg
1% Bílkoviny 0 g

Máslový krém pod marcipán postup přípravy receptu:

1

Čerstvé máslo necháme při pokojové teplotě změknout. Šlehačem vyšleháme a přisypeme moučkový cukr. Nesmíme šlehat dlouho, krém by se mohl srazit.

Poznámka

Na přípravu krému musíme použít máslo s obsahem tuku min. 80%, v žádném případě nepoužíváme náhražky másla! Množství cukru upúravíme podle chuti. můžeme použít 50-100g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept