Jednoduchý recept

Podzimní dýňové vegetariánské enchiladas

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65384
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Dýně
400 ml enchilada omáčka
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika žlutá
200 g quinoa vařená
200 g Sýr Gouda 30%
3 polévková lžíce Taco Spice Mix
12 ks Tortilla
60 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 016kJ
23% Sacharidy 81 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 51 mg
37% Bílkoviny 21 g

Podzimní dýňové vegetariánské enchiladas postup přípravy receptu:

1

Dýni a papriku nakrájíme na kostičky. Spolu s najemno nasekanými chilli papričkami je smažíme na oleji. Po chvíli přídáme taco koření a vodu. Vaříme 20 minut doměkka.

2

Tortilly potřeme třetinou omáčky. Naplníme je zeleninou, guinoou, a strouhaným sýrem a zarolujeme. Naskládáme je do pekáčku a posypeme zbylým sýrem a omáčkou. Pečeme je 25 minut na 200 °C.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept