Jednoduchý recept

Krém pod potahovací hmotu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65390
Kategorie: Krémy

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
180 g Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
1 ks Pudinkový prášek - vanilkový

Nutriční hodnoty jedné porce

90% Kalorie 1,777 kcal
Kilojoule 7 434kJ
25% Sacharidy 92 g
206% Tuky 155 g
19% Sodík 377 mg
20% Bílkoviny 11 g

Krém pod potahovací hmotu postup přípravy receptu:

1

200ml mléka vlijeme do hrnce a přivedeme k varu.

2

Ve zbylém studeném mléce rozšleháme pudink, směs vlijeme do hrnce k vroucímu mléku a podle chuti osladíme. Za stálého míchání necháme dojít k varu, krátce povaříme a vypneme. Hrnec odstavíme z plotny a na povrch pudinku položíme mikrotenovou fólii, která zabrání tvorbě škraloupu. Necháme vychladnout.

3

Máslo změklé při pokojové teplotě vyšleháme do pěny a postupně zašleháváme vychladlý pudink.

Poznámka

Krém nastavený pudinkem používáme pod potahovací hmnotu na dort.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept