Rukolové Pesto - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rukolové Pesto
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65408 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
25 g | Bazalka |
4 stroužek | Česnek |
1 ks | Citrony |
40 ml | Olej olivový extra panenský |
20 g | Ořechy Kešu |
50 g | Rukola |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 557kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 12 g
0% Sodík 6 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 154,0mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 337,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,8mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Česnek, Citrony, Ořechy Kešu mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový extra panenský, Rukola mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rukolové Pesto postup přípravy receptu:
1 | Všechny suroviny rozmixujeme v mixéru. |
2 | Podáváme tak, jak nám to chutná – například s těstovinami, naplníme tím maso, nebo jako dip. |