Jednoduchý recept

Veganské těstoviny s kešu a špenátem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65416
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 kávová lžička cibulové koření
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Olej kokosový
50 g Ořechy Kešu
7 g Pepř černý mletý
200 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
100 g Těstoviny konzumní
1 polévková lžíce Bazalka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 678kJ
14% Sacharidy 50 g
24% Tuky 18 g
24% Sodík 472 mg
24% Bílkoviny 13 g

Veganské těstoviny s kešu a špenátem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme podle návodu. Na posledních 30 sekund k nim přidáme špenát. Vývar z těstovin si necháme stranou.

2

Deset minut povaříme i kešu ořechy. Smícháme je s pepřem, cibulovým koření, trochou soli a rozmixujeme na pastu. Tuto přidáme k vařeným těstovinám.

3

Ochutíme citronovou šťávou, kokosovým olejem a nasekanou bazalkou.

4

Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept