Jednoduchý recept

Salát ceviche s melounem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65422
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
2 ks Citrony
15 g Koriandr čerstvý
3 ks Limetka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Meloun vodní
2 ks Pomeranče
120 g Prosciutto sušené
250 g Rajčata Cherry
100 g Rukola
280 g Treska aljašská
1 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
12% Sacharidy 45 g
32% Tuky 24 g
4% Sodík 78 mg
34% Bílkoviny 19 g

Salát ceviche s melounem postup přípravy receptu:

1

Rybu nakrájíme na tenké proužky nebo kostičky – podle chuti.

2

Meloun nakrájíme na kostky asi 2 cm velké.

3

Rajčátka přepůlíme.

4

Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.

5

Nyní si připravíme marinádu – vymačkáme šťávu ze všech citrusů, přidáme do ní nasekanou chilli papričku, cibuli na jemno, polovinu nasekaného koriandru, zázvor, kokosové máslo – rozpuštěné. Do této marinádu naložíme aspoň na hodinu rybu.

6

Do mísy dáme zbylý koriandr, rajčata, meloun, rajčata, avokádo, rukolu, prosciutto a lehce promícháme. Přidáme rybu i s marinádou a znovu promícháme.

7

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Salát ceviche s melounem
Výborný salát na letní dny tongue

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept