Jednoduchý recept

Pikantní bruschetta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65425

Ingredience

1 ks Bageta
1 ks Cibule červená
1 ks Klobása debrecínská
1 polévková lžíce Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
50 g Niva sýr s modrou plísní
1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 030kJ
11% Sacharidy 40 g
7% Tuky 5 g
20% Sodík 407 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pikantní bruschetta postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.

2

Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).

3

Klobásu, cibuli a sýr nakrájíme na velmi tenké plátky. Navrstvíme je na bruschety a ozdobíme šalvějí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept