Jednoduchý recept

Avokádová bruschetta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65426

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Bageta
1 polévková lžíce Extra panenský olivový olej citrónový
1 kávová lžička Kopr čerstvý
1 stroužek Česnek
12 ks Ředkvička
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 242kJ
12% Sacharidy 43 g
15% Tuky 11 g
22% Sodík 440 mg
16% Bílkoviny 9 g

Avokádová bruschetta postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.

2

Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).

3

Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky, které navrstvíme na bruschetu. Přidáme nakrájené ředkvičky a ozdobíme nasekanou řeřichou a koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept