Jednoduchý recept

Tuňákový salát s krémovým dresinkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65433
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Cizrna konzervovaná
1 kávová lžička Dijonská hořčice
20 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
8 ks Rajčata Cherry
50 g Salát ledový
1 kávová lžička Sůl
90 g Tuňák v oleji
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 395kJ
8% Sacharidy 28 g
20% Tuky 15 g
39% Sodík 771 mg
41% Bílkoviny 23 g

Tuňákový salát s krémovým dresinkem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo.

2

Připravíme si dresink – pesto, hořčici a vinný ocet vyšleháme a pomalu přiléváme olivový olej. Nakonec osolíme a opepříme.

3

Fazolky přepůlíme a smícháme je s natrhaným salátem a přepůlenými cherry rajčaty. Směs rozdělíme na talíř a zakápneme dresinkem.

4

Posypeme slitou cizrnou.

5

Ozdobíme tuňákem a vařeným vejcem.

6

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept