Jednoduchý recept

Zimní Minestrone

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65441

Ingredience

20 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule červená
1 ks Cuketa
400 g Fazole červené sterilované
50 g Ječné kroupy
200 g Kapusta hlávková
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
2 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
500 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 674kJ
7% Sacharidy 26 g
5% Tuky 4 g
16% Sodík 325 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zimní Minestrone postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno. Mrkev oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky spolu s celerem.

2

Na oleji opečeme cibuli, mrkev, celer, utřený česnek a špetku soli. Opékáme 5 minut.

3

Přidáme kroupy, rozmarýn, tyminán, protlak, další špetku soli a ještě 2 minuty opékáme.

4

Zalijeme vývarem a vaříme 10 minut.

5

Poté přidáme nakrájenou kapustu na proužky, slité fazole, špetku soli a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a vaříme ještě 20 minut.

6

Přidáme cuketu nakrájenou na kostičky a odstavíme. Necháme minutu odležet, pak osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept