Jednoduchý recept

Letní panzanella

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65458
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Bageta
1 polévková lžíce Balsamico ocet
4 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cuketa
2 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Ocet vinný
50 ml Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl
1 ks Kukuřice

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 298kJ
11% Sacharidy 39 g
19% Tuky 14 g
30% Sodík 604 mg
14% Bílkoviny 8 g

Letní panzanella postup přípravy receptu:

1

Rajčata a bagetu nakrájíme na kostky velikosti sousta.

2

Cuketu nakrájíme na tenké podélné plátky pomocí škrabky na brambory.

3

Vinný ocet, balsamico a olivový olej spolu vyšleháme se špetkou soli.

4

Nožem okrájíme kukuřičný klásek, abychom získali semínka.

5

Smícháme rajčata, bagetu, nasekané bylinky a cuketu. Dobře promícháme. Osolíme a opepříme.

6

Ihned podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept