Jednoduchý recept

Naložené okurky hadovky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65515
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 41 kcal
Kilojoule 173kJ
3% Sacharidy 10 g
0% Tuky 0 g
13% Sodík 269 mg
2% Bílkoviny 1 g

Naložené okurky hadovky postup přípravy receptu:

1

Okurku nakrájíme na tenká kolečka a naložíme ji do soli, cukru, zázvoru a vinného octa. Pořádně promícháme, dáme do menší uzavíratelné nádoby a dolijeme vodou.

2

Necháme při pokojové teplotě minimálně do druhého dne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept