Sangria s broskvemi a nektarinkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sangria s broskvemi a nektarinkou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65519 |
Kategorie: | Alkoholické koktejly |
Ingredience
6 ks | Bazalka |
2 ks | Broskve |
1 ks | Nektarinka |
500 ml | Sodovka |
750 ml | Víno růžové |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 204,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 583,8mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Broskve, Nektarinka, Sodovka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Víno růžové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sangria s broskvemi a nektarinkou postup přípravy receptu:
1 | Broskve i nektarinky oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na kostičky o velikosti asi 1,5 cm. Smícháme je s nasekanou bazalkou. |
2 | Ovoce s bazalkou zalijeme vínem a necháme aspoň na hodinu v lednici. |
3 | Tuto směs nalijeme do vysokých sklenic – jednu čtvrtinu sklenice vždy doplníme sodovkou. |