Jednoduchý recept

Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65539
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Fenykl obecný
3 polévková lžíce Křen
2 ks Limetka
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
60 g Pistácie
1 kávová lžička Sůl
3 ks Švestky sušené
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 592 kcal
Kilojoule 2 477kJ
30% Sacharidy 108 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 279 mg
46% Bílkoviny 26 g

Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi postup přípravy receptu:

1

Z limetek vymačkáme šťávu.

2

Tresku zbavíme kůže a všech kosti a nakrájíme ji na půlcentimetrové kousky. Osolíme je, zalijeme limetkovou šťávou a olejem.

3

Švestky a fenykl nakrájíme na tenké plátky. Naaranžujeme je na rybu. Posypeme strouhaným křenem a ozdobíme vyloupanými pistáciemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Marinovaná ryba se švestkami, fenyklem a pistáciemi
Velmi zdravé jídlo sunglasses

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept