Jednoduchý recept

Frankfurtská hovězí roláda

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6556

Ingredience

20 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
100 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Párky jemné
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 797kJ
2% Sacharidy 6 g
43% Tuky 32 g
8% Sodík 152 mg
51% Bílkoviny 29 g

Frankfurtská hovězí roláda postup přípravy receptu:

1

Mleté maso okořeníme a zamícháme do něj 2 lžíce sladké smetany. Přídáme na kostičky nakrájenou slaninu a půlku drobně pokrájené cibule.

2

Plátek masa lehce naklepeme, okořeníme, do středu rozložíme mleté maso a párek.

3

Stočíme a omotáme nití, povrch rolády poprášíme moukou.

4

Druhou půlku cibule zpěníme na tuku a osmahneme roládu ze všech stran.

5

Podlijeme vodou a přiklopenou za občasného podlévání dusíme v troubě doměkka.

6

Měkkou roládu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk a zaprášíme moukou. Zalijeme vodou a povaříme na hustou omáčku.

7

Přilijeme smetanu a necháme přejít varem.

8

Omáčku procedíme, roládu zbavíme nitě a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept