Recept

Bramborová polévka se zelenou paprikou

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6557

Ingredience

400 g Brambory
200 g Celer bulvový
0,5 ks Cibule
5,5 l Hovězí vývar základní
1 ks Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
0,1 l Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
30 g Tuk
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 678kJ
10% Sacharidy 35 g
17% Tuky 13 g
188% Sodík 4 g
64% Bílkoviny 36 g

Bramborová polévka se zelenou paprikou postup přípravy receptu:

1

Brambory a celer oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, zelenou papriku, zalijeme vývarem z kostí a uvaříme doměkka.

2

Polévku prolisujeme, přilijeme smetanu a přidáme jemně nasekanou petrželku.

3

Jako vložku do polévky použijeme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou žemli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept