Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65574
Kategorie: Rýže

Ingredience

1 ks Avokádo
1 stroužek Česnek
200 g Hnědá rýže
1 ks Kapusta hlávková
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sojová - Tamari
1 ks Paprika žlutá
4 polévková lžíce sriracha
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
12% Sacharidy 43 g
25% Tuky 19 g
35% Sodík 697 mg
33% Bílkoviny 18 g

Bibimbap postup přípravy receptu:

1

Rýži zalijeme dvojnásobným množstvím vody a vaříme 20-30 minut doměkka.

2

Mezitím si připravíme zbytek. Kapustu i papriku nakrájíme na nudličky. Na lžíci olivového oleje je opékáme. Přidáme utřený česnek a sůl a pět minut smažíme. Dáme stranou.

3

Na pánvi osmažíme vejce – jedno po druhém tak, aby žloutek zůstal ještě tekutý.

4

Rýži rozdělíme do 4 misek. Na ni dáme zeleninu, poté vejce a nakonec avokádo nakrájené na plátky. Celé to pokapeme tamari a srirachou (popřípadě nějakou jinou pálivou omáčkou).

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept