Jednoduchý recept

Cikánský hovězí guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6558
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Anglická slanina
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika sterilovaná
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 395kJ
4% Sacharidy 16 g
23% Tuky 17 g
188% Sodík 4 g
51% Bílkoviny 29 g

Cikánský hovězí guláš postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném tuku osmahneme na nudličky pokrájenou slaninu. Přidáme drobně krájenou cibuli, zpěníme ji a přidáme maso nakrájené na kostky.

2

Okořeníme a dusíme pod pokličkou. Když se šťáva vydusí do tuku, vmícháme papriku, kečup, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

3

Pak šťávu opět vysmahneme na tuk, poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme.

4

Nakonec přidáme jemně nakrájenou okurku a kapii a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept