Recept

Bramborová polévka s rajčatovým protlakem

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6559
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

300 g Brambory
0,5 ks Cibule
2,8 l Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
30 g Protlak rajčatový
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
20 g Tuk
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
6% Sacharidy 20 g
18% Tuky 14 g
98% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Bramborová polévka s rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme ji na tuku.

2

Na slanině osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na hrubém struhadle nastrouhané syrové brambory. Potom vše zalijeme vývarem z kostí, přidáme rajčatový protlak, sůl, koření a vaříme do změknutí brambor.

3

Nakonec polévku zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept