Jednoduchý recept

Gurmánské maces

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65599
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Maces - nekvašený chléb
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 ml Mléko plnotučné
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 708 kcal
Kilojoule 2 962kJ
15% Sacharidy 53 g
58% Tuky 43 g
30% Sodík 593 mg
48% Bílkoviny 27 g

Gurmánské maces postup přípravy receptu:

1

Nejprve rozdrtíme maces a naložíme je do mléka. Poté mléko slijeme.

2

Do druhé misky rozklepneme a rozšleháme vejce.

3

Na troše másla smažíme cibuli nakrájenou na kostičky. Když je hnědá, tak ji přimícháme do misky s vejci, přidáme namočené maces a promícháme.

4

Směs smažíme jako omeletu na zbylém másle z obou stran. Před podáváním osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept