Salát z hovězího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z hovězího masa
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 6560 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
400 g | Hovězí maso vařené |
1 ks | Jablka |
1 kávová lžička | Ocet kvasný lihový |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
4 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
5 g | Petržel - nať |
6 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 100,9mg |
Draslík | 526,9mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 86,7mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jablka, Olej stolní, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso vařené, Ocet kvasný lihový, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z hovězího masa postup přípravy receptu:
1 | Papriky nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky, studené maso na kostičky a vše smícháme. |
2 | Přidáme jemně krájenou cibuli, jablka nakrájená na plátky, jemně sekanou petrželku, sůl a ostatní přísady a vše promícháme. |