Jednoduchý recept

Grilované peckovice s medem a ovocnou šlehačkou II

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 65637
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

3 ks Banány
2 ks Broskve
1 ks Citrony
75 g Lesní plody - mražené
75 g Med včelí
50 g Muesli
2 ks Nektarinka
1 kávová lžička Řecký jogurt
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1 ks Vanilkový lusk
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 292kJ
22% Sacharidy 79 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 4 mg
9% Bílkoviny 5 g

Grilované peckovice s medem a ovocnou šlehačkou II postup přípravy receptu:

1

Z citronu nastrouháme kůru. Bylinky nasekáme najemno. Vše smícháme s medem (jednu lžíci si necháme do šlehačky) a semínky z vaniky.

2

Broskve a nektarinky rozpůlíme, vyjmeme pecku a namočíme je do medové směsi. Grilujeme do zlatova. Trvá to tak 3-4 minuty. Poté je dáme stranou a necháme odpočívat.

3

Na šlehačku smícháme řecký jogurt, zbylý med, strouhané banány a zázvor a vše pořádně promícháme.

4

Grilované peckovice podáváme se šlehačkou a posypeme je müsli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept