Jednoduchý recept

Plněné vepřové řízky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6564

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
600 g Vepřová kýta
100 ml Víno bílé
8 ks Šalvěj čerstvá
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 123kJ
1% Sacharidy 2 g
51% Tuky 38 g
7% Sodík 142 mg
59% Bílkoviny 33 g

Plněné vepřové řízky postup přípravy receptu:

1

Naklepané řízky okořeníme a na každý položíme lístek šalvěje a půl plátku šunky.

2

Spojíme párátkem a po obou stranách opečeme v oleji.

3

Podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme doměkka.

4

Z měkkých řízků odstraníme párátka, do šťávy přidáme máslo a řízky znovu prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept