Jednoduchý recept

Domácí ravioli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65641
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Na těsto
250 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná
Na vaření
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná
Na náplň
200 g Uzené maso vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 307kJ
13% Sacharidy 47 g
43% Tuky 33 g
16% Sodík 324 mg
22% Bílkoviny 12 g

Domácí ravioli postup přípravy receptu:

1

Na vále zpracujeme hrubou mouku s vejci a špetkou soli, přilijeme podle poptřeby vodu a vypracujeme těsto.

2

Těsto rozválíme a vykrajujeme z něj kolečka, na která klademe připravenou náplň. Kolečka přehneme na poloviny, které k sobě pevně přitiskneme.

3

Ravioli vaříme v osolené vodě asi 10 minut.

4

Příprava náplně: Uzené maso (nebo klobásu) najemno nasekáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept