Jednoduchý recept

Těstovinové mušle

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65649
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Feferony
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Gouda 45%
400 g Těstoviny mušle
4 l Voda pitná
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 279kJ
23% Sacharidy 85 g
23% Tuky 17 g
26% Sodík 519 mg
31% Bílkoviny 17 g

Těstovinové mušle postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, feferonku a očištěné, nakrájené žampiony. Osolíme, opepříme a vše vaříme do zhoustnutí.

2

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.

3

Uvařené mušle rozdělíme na talíře a do důlku uprostřed nalijeme omáčku.

4

Podáváme posypané nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept