Jednoduchý recept

Krkovička na fazolkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6565
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Fazolky mražené
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová krkovička
1 l Voda pitná
3 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 695kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 15 g
4% Sodík 75 mg
3% Bílkoviny 2 g

Krkovička na fazolkách postup přípravy receptu:

1

Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme a poprášíme moukou. Osmahneme z obou stran na rozehřátém oleji.

2

Pak plátky vyjmeme a na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, vrátíme maso a přidáme papriku, pepř a na mírném ohni dusíme nejprve ve šťávě, později podléváme vodou.

3

Téměř před dokončením přidáme smetanu a předem podušené fazolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept