Jednoduchý recept

Italské roštěnky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65662
Kategorie: Maso

Ingredience

8 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
400 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 384kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 5 g
11% Sodík 216 mg
4% Bílkoviny 2 g

Italské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené roštěnky na okrajích nařízneme a maso naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.

2

V kastrolu na tuku zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme majoránku a vložíme připravené roštěnky. Vše orestujeme, podlijeme rajčatovou šťávou (nebo kečupem) a dusíme doměkka.

3

Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou v troše vody. Chvíli povaříme a podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept