Jednoduchý recept

Čtyřbarevná pizza

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Čtyřbarevná pizza 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65667
Kategorie: Pizza

Ingredience

Těsto
15 g Droždí
3 polévková lžíce Euro Shopper Olivový olej z pokrutin
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
140 ml Voda pitná
Náplň
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
100 g Šunka drůbeží
50 g Sýr Gouda 45%
100 g Tuňák v oleji
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 816 kcal
Kilojoule 3 413kJ
29% Sacharidy 104 g
28% Tuky 21 g
51% Sodík 1 g
91% Bílkoviny 51 g

Čtyřbarevná pizza postup přípravy receptu:

1

Z rozdrobeného droždí a vlažné vody necháme vzejít kvásek. Vzešlý kvásek přidáme do mouky spolu s ostatními surovinami na těsto. Vypracujeme tuhé, ale nelepivé těsto (podle potřeby můžeme přidávat mouku), které necháme kynout na teplém místě asi 40 minut.

2

Vykynuté těsto rovnoměrně rozválíme do vhodné pečící formy.

3

Potřeme nejdříve olejem, potom rozetřeným česnekem se solí. Pak dáme tenkou vrstvu kečupu (nebo drcených rajčat). Poklademe plátky kuřecí šunky, kousky konzervovaného tuňáka, na kousky nakrájenými rajčaty a žampiony. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept