Recept

Polévka ze srnčích kostí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 320 minut
Doba přípravy: 190 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6568

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Játra srnčí
600 g Kosti srnčí
1 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 43 kcal
Kilojoule 181kJ
3% Sacharidy 10 g
1% Tuky 0 g
10% Sodík 199 mg
3% Bílkoviny 2 g

Polévka ze srnčích kostí postup přípravy receptu:

1

Kosti nasekáme a necháme je namočené 1 hodinu ve vodě.

2

Pak k nim přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer a dáme vařit.

3

Přidáme celou neloupanou cibuli, 3 kuličky pepře a sůl.

4

Vaříme pozvolna asi 2 hodiny.

5

Po uvaření polévku přecedíme, necháme přejít varem a zavaříme játrovými knedlíčky ze srnčích jater. Knedlíčky připravujeme stejným způsobem jako klasické játrové knedlíčky do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept