Jednoduchý recept

Diablos (sušené švestky v prosciuttu)

  • Belgie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 65683
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Prosciutto sušené
20 ks Švestky sušené
60 g Sýr kozí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 103kJ
36% Sacharidy 128 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 20 mg
9% Bílkoviny 5 g

Diablos (sušené švestky v prosciuttu) postup přípravy receptu:

1

Švestky se pokusíme naplnit kozím sýrem, pokud se to nedaří, stačí dát tyto dvě ingredience k sobě.

2

Prosciutto nakrájíme na 10 tenkých plátků a ty pak ještě rozpůlíme.

3

Švestky spolu se sýrem zarolujeme vždy do jedné poloviny plátků prosciutta.

4

Troubu předehřejeme na 170 °C. Pečeme 15-20 minut do křupava.

5

Podáváme horké jako chutný předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Diablos (sušené švestky v prosciuttu)
Jedla jsem poprvé a je to opravdu výborné blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept