Zdravý recept

Koroptví polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 240 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6569

Ingredience

80 g Celer bulvový
200 g Hříbky čerstvé
2 ks Koroptev
1 ks Mrkev kořen
1 ks Pepř černý celý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 949 kcal
Kilojoule 3 969kJ
5% Sacharidy 18 g
127% Tuky 95 g
26% Sodík 530 mg
314% Bílkoviny 177 g

Koroptví polévka postup přípravy receptu:

1

Koroptve oškubeme, vykucháme a důkladně očistíme.

2

Vložíme je do studené vody a přidáme na drobno nakrájenou kořenovou zeleninu a 6 zrnek pepře.

3

V jiné nádobě si uvaříme nakrájené hříbky či sušené houby, které jsme však předem namočili asi na 15 minut.

4

Uvařené maso obereme z kostí, nakrájíme na malé kousky a opět vložíme i s uvařenými houbami do polévky. Necháme krátce povařit.

5

Na talíře vložíme najemno nakrájené nudličky z omelety a přelijeme horkou polévkou. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

Poznámka

Sušených hub by se použilo 20 g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept