Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6576

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
1 ks Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Ovesné vločky
4 ks Paprika zelená
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
50 g Sádlo škvařené
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
4% Sacharidy 16 g
36% Tuky 27 g
4878% Sodík 98 g
65% Bílkoviny 37 g

Roštěnka na paprice postup přípravy receptu:

1

Dobře odleželé maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opečeme po obou stranách, osolíme a okořeníme mletým pepřem. Potom přidáme zelené papriky bez jadérek nakrájené na silnější nudličky a drobně nakrájenou cibuli, podlijeme masovým vývarem, v němž jsme rozmíchali rajčatový protlak, přiklopíme a udusíme do měkka. Během dušení podléváme dle potřeby. Je-li maso téměř měkké, zaprášíme ho ovesnými vločkami a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept