Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6577

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
2 polévková lžíce Kečup
100 g Klobása uzená
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 013kJ
6% Sacharidy 20 g
40% Tuky 30 g
4845% Sodík 97 g
63% Bílkoviny 35 g

Pastýřská roštěnka postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou uzenou klobásu nakrájenou na kolečka, opečeme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Přendáme do ohnivzdorné misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept