Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65773
Kategorie: Maso

Ingredience

6 ks Vepřové kotlety
Na marinádu
4 ks Česnek
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
1 polévková lžíce Solamyl
0,5 polévková lžíce Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
Na smažení
3 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 906kJ
1% Sacharidy 2 g
16% Tuky 12 g
13% Sodík 255 mg
42% Bílkoviny 24 g

Nakládané kotlety postup přípravy receptu:

1

Vykostěné kotlety naklepeme. V míse promícháme všechny ingredience na marinádu (česnek utřeme), do směsi naložíme kotlety, překryjeme fólií a v lednici necháme dva dny marinovat.

2

Kotlety smažíme na rozpáleném oleji, po každé straně 3 – 4 minuty.

Poznámka

Kotlety podáváme s hranolkami, tatrskou omáčkou a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept