Jednoduchý recept

Maďarská roštěnka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 6578
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
500 ml Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 649kJ
3% Sacharidy 12 g
32% Tuky 24 g
26% Sodík 530 mg
59% Bílkoviny 33 g

Maďarská roštěnka postup přípravy receptu:

1

Roštěnku nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, okraje nařízneme, prudce opečeme v rozehřátém sádle z obou stran, osolíme a odložíme do tepla. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, odstavíme, zaprášíme mletou červenou paprikou, podlijeme masovým vývarem a vrátíme zpět na oheň. Přidáme roštěnky a přiklopené dusíme do měkka.

2

Šťávu zaprášíme moukou, povaříme 20 minut a přecedíme nebo prolisujeme skrz síto na roštěnky. Část osmažené cibule necháme na obložení roštěnek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept