Jednoduchý recept

Bulharská pomazánka

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65784
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
300 g Salám měkký
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
99% Sodík 2 g
22% Bílkoviny 12 g

Bulharská pomazánka postup přípravy receptu:

1

Měkký salám nameleme nebo jemně nastrouháme do mísy.

2

Přidáme nastrouhanou okurku, rajčatový protlak, tatarskou omáčku a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Vše promícháme a pomazánku případně mírně osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept