Jednoduchý recept

Čertova pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65785
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
50 g Majonéza
1 ks Makrela uzená
1 ks Okurky nakládané
1 ks Paprika sterilovaná
2 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 910kJ
2% Sacharidy 7 g
44% Tuky 33 g
124% Sodík 2 g
56% Bílkoviny 32 g

Čertova pomazánka postup přípravy receptu:

1

Uzenou makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Maso umeleme spolu s vejci vařenými natvrdo, s oloupanou cibulí a okapanou nakládanou paprikou.

2

Vše v míse spojíme majonézou, přimícháme nadrobno nakrájenou okurku, lžičku hořčice a citronovou šťávu. Promícháme, opepříme a jen mírně osolíme (makrela je slaná).

3

Před podáváním necháme pomazánku v chladu proležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept