Jednoduchý recept

Maďarská pomazánka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65789
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
4 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Salám měkký
1 špetka Sůl
150 g Sýr smetanový tavený 45%
6 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 848kJ
11% Sacharidy 41 g
30% Tuky 22 g
179% Sodík 4 g
35% Bílkoviny 20 g

Maďarská pomazánka postup přípravy receptu:

1

V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.

2

Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.

3

Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept