Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65809
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

3 stroužek Česnek
5 polévková lžíce Olej rostlinný
200 g Petržel - nať
Na zalití
1 polévková lžíce Olej rostlinný
Na petrželovou omáčku
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Vegeta

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 959kJ
3% Sacharidy 9 g
25% Tuky 19 g
14% Sodík 274 mg
13% Bílkoviny 8 g

Petrželová pasta postup přípravy receptu:

1

Suroviny na pastu rozmixujeme dáme do uzavíratelné nádoby a zalijeme olejem. Pastu uchováváme v lednici, vydrží až 3 týdny.

2

Na omáčku ustrouháme parmazán, v trošce smetany rozšleháme solamyl, všechny suroviny na omáčku rozmícháme a povaříme.

3

Do omáčky přidáme 2 lžíce petrželové nati a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept