Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6581

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citronová šťáva
400 g Hovězí maso zadní
1 ks Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
4 ks Rajčata
1 ks Sůl
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 631kJ
6% Sacharidy 21 g
28% Tuky 21 g
4883% Sodík 98 g
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí perkelt postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a za stálého míchání opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme, zaprášíme moukou, opečeme a odstavíme. Potom přimícháme mletou červenou papriku a sůl, podlijeme masovým vývarem, přidáme papriky bez jadérek nakrájené na nudličky a přiklopené dusíme. Později přidáme oloupaná nakrájená rajčata a udusíme do měkka. Nakonec přimícháme kyselou smetanu, uvedeme do varu, odstavíme a podle chuti pokapeme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept