Jednoduchý recept

Pstruh lososový na šafránu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 6583

Ingredience

1 ks Bobkový list
750 g Brambory
1 ks Fenykl čerstvý
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Pstruh lososový
1 špetka Šafrán
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
750 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 091kJ
24% Sacharidy 85 g
30% Tuky 23 g
100% Sodík 2 g
92% Bílkoviny 52 g

Pstruh lososový na šafránu postup přípravy receptu:

1

Oloupané, na tenké plátky nakrájené brambory a fenykl povaříme 15 minut ve vývaru s bobkovým listem, solí a pepřem.

2

Scedíme a rozložíme do máslem vymazané zapékací formy. Navrch položíme osolené a opepřené filé ze pstruha. Smetanu prohřejeme se šafránem a zalijeme rybu.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 10 minut.

4

Podáváme se zeleninou vařenou v páře.

Poznámka

Místo fenyklu můžeme použít nepříliš šťiplavou cibuli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept